‘All day’ tortillafrokost med bønneblanding

‘All day’ tortillafrokost med bønneblanding

Ingredienser

4 stk. tortillabrød, 20 cm i diameter
1 boks Bonduelle bønneblanding (250 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
200 g sjampinjong
2 ss vegetabilsk olje

200 g små tomater med stilk
200 g chorizopølse
4–8 egg
1/4 bunt bredbladet persille

Metode

  • Tilsett bønnene og maisen i en sikt og avdrypp omhyggelig.
  • Rens og stek sopp i olje i en panne.
  • Klipp tomatene i små buketter.
  • Skrell skinnet av pølsene på langs.
  • Hakk persillen grovt.
  • Legg tortillas på bakeplater med bakepapir.
  • Fordel sopp, tomater, pølser og bønner på brødet.
  • Slå 1–2 egg ut på hvert tortillabrød og krydre med salt og pepper.
  • Bak dem i ovnen i 15 minutter ved 200 grader til egget er ferdig.
  • Serveres direkte fra ovnen med hakket persille.

Tips:
Kan også lages med kikerter og linser.
Du kan også speile eggene i en panne og servere dem på tortilla når du er ferdig.