Bakt gresskar med røde nyrebønner og kikerter, urter og yoghurt med grillet kylling

Bakt gresskar med røde nyrebønner og kikerter, urter og yoghurt med grillet kylling

Ingredienser

500 g Hokkaido-gresskar

1 boks Bonduelle røde nyrebønner
(250 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle kikerter
(265 g drenert vekt)

¼ bunt timian

 

¼ bunt persille
2 ss olivenolje
500 g kyllingbryst
2,5 dl yoghurt
Salt
Svart pepper

Metode

  • Rens gresskaret for kjerner og skjer ut i grove båter med skall.
  • Legg gresskarbåtene i en stekepanne med bakepapir og bland med grovt hakket timian og persille, olje, salt og pepper.
  • Bak gresskarbåtene i 200 graders forvarmet ovn i ca. 25 minutter.
  • Bland gresskarbåtene med nyrebønner og kikerter. Bakes
  • deretter i ytterligere ca. 10 minutter til de er gyldne og sprøe.
  • Bland kyllingbitene med litt olje, salt og pepper, og grill dem på varm grill i ca. 2 minutter på hver side.
  • Anrett kyllingbitene med bakte gresskarbåter og server med yoghurt.

Tips: Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit spises som vegetarrett, kan også lages med karribønner eller chilibønner.