Bakte chilibønner med mais, rotfrukter, tacoskjell og cheddarost

Bakte chilibønner med mais, rotfrukter, tacoskjell og cheddarost

Ingredienser

2 bokser Bonduelle chilibønner (2 x 430 g)

1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)

200 g persillerot

200 g gulrøtter

200 g rødbeter

200 g tacochips

100 g cheddarost
½ bunt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Svart pepper

Metode

  • Rens rotfruktene.
  • Skjær dem på langs i ¼ stenger.
  • Bland dem med chilibønner og mais i stekepanne med bakepapir.
  • Bak i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter til rotfruktene er møre, men fortsatt sprø.
  • Fordel tacochips og ost på toppen og gratiner i ovnen.
  • Dryss med hakket koriander og chili.

Tips: Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit spises som vegetarrett.