Søk etter oppskrift

Bakte chilibønner med mais, rotfrukter, tacoskjell og cheddarost
Ingredienser
2 bokser Bonduelle chilibønner (2 x 430 g)
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
200 g persillerot
200 g gulrøtter
200 g rødbeter
200 g tacochips
100 g cheddarost
½ bunt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Svart pepper
Metode
- Rens rotfruktene.
- Skjær dem på langs i ¼ stenger.
- Bland dem med chilibønner og mais i stekepanne med bakepapir.
- Bak i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter til rotfruktene er møre, men fortsatt sprø.
- Fordel tacochips og ost på toppen og gratiner i ovnen.
- Dryss med hakket koriander og chili.
Tips: Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit spises som vegetarrett.