Banan- og maismuffins med kokos, bær og skyr (8–10 stk.)

Banan- og maismuffins med kokos, bær og skyr (8–10 stk.)

Ingredienser

DU SKAL BRUKE:
3 egg,
2 bokser Bonduelle mais
(drænet vægt 2 x 140 g),
125 g mel,
3 modne bananer,
80 g mørk sjokolade,
170 g brunsukker,

2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker,
2 ss kokosmel,
100 g bringebær,
100 g blåbær,
2 dl skyr,
smør,
peppermynte.

Metode

SÅ ENKELT ER DET:

  1. Pisk egg, terninger og vaniljesukker godt sammen og bland inn mel, vaniljesukker, bakepulver og kokosmel.
  2. Skjær bananene og sjokoladen i grove stykker og bland i deigen sammen med mais.
  3. Smør muffinsformene godt, dryss dem med sukker og fordel deigen i formene.
  4. Tilsett litt mais og kokos på toppen, og bak i ovnen ved 185 grader i ca. 25–30 minutter.
  5. Kjøl av på en bakerist, ta muffinsen ut av formen og anrett med skyr, friske bær og peppermynte

BON APPETIT!

Tips: Du kan bytte ut farin med rørsukker og blåbær eller bringebær isteden for banan.