Belgisk vaffel med mais, cheddarost og quinoa/tomatsalat

Belgisk vaffel med mais, cheddarost og quinoa/tomatsalat

Ingredienser

DU SKAL BRUKE:
50 g kokt og avkjølt quinoa,
220 g hvetemel,
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140g),
2 ts bakepulver, olivenolje,
2,5 dl melk,
2 egg,
¼ bunt persille,

50 g cheddarost,
200 g cherrytomater,
¼ spisskål,
1 rødløk,
¼ bunt bredbladet persille,
epleeddik,
salt og pepper.

Metode

SÅ ENKELT ER DET:

  1. Bland mel med bakepulver, 1 ss. olje, ½ ts salt og pepper, og rør det sammen med melk og egg.
  2. Tilsett 1 boks mais, hakket persille og revet ost i deigen, og bland det godt sammen.
  3. Stek som vafler i et vaffeljern – eller som blinis på en blinispanne, eller som små pannekaker.
  4. Bland halve tomater, kuttet spisskål, rødløk, mais, quinoa i eddik og olje, krydre med salt og pepper.
  5. Anrett vaflene på et fat sammen med quinoa-/tomatsalat.

BON APPETIT!
Tips: Kan greit lages med røkt fisk, røkt skinke eller et poached egg.