Blomkål og kikertesuppe

Blomkål og kikertesuppe

Ingredienser

1 løk
1 eple
Olje
1 blomkålshode
1 ss Ras El Hanout (marokkansk krydderblanding)
1 boks kokosmelk
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle gourmet mais (140 g)
5 dl vann
1 terning grønnsaksbuljong
Salt og pepper

Pynt: Ferske spirer

Metode

Så lett er det:

  1. Skjær løket og eplet i biter og skjær blomkålen i buketter. Stek i en gryte med olie.
  2. Ha i de øvrige ingrediensene og stek med lokket på til blomkålen blir myk, ca. 8 minutter.
  3. Blend suppen og juster eventuelt med mer vann.
  4. Smak til med salt og pepper.
  5. Server suppen med et dryss ferske spirer.

Tips: Server gjerne suppen med litt limesaft.

 

Tilberedningstid: 20 min.