Bønnesalat med 2 slags bønner, cherrytomater, mais og avokadodressing

Bønnesalat med 2 slags bønner, cherrytomater, mais og avokadodressing

Ingredienser

1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
2 dl hvetekjerner
200 g grønne bønner
200 g cherrytomater, 2 typer røde og gule

Avokadodressing
1/2 avokado
1 fedd hvitløk
¼ bunt bredbladet persille
2 dl yoghurt naturell
1 ss sitronjuice
Salt
Svart pepper

Metode

  • Hakk persille og hvitløk grovt, og bland med avokado og yoghurt. Tilsett sitronjuice, salt og pepper for smak.
  • Kok hvetekjernene i henhold til pakningsinstruksjonene, hell av vannet og avkjøl.
  • Rens de grønne bønnene og kok dem i vann i ca. 1–1/2 minutter, hell av vannet og avkjøl.
  • Tilsett røde nyrebønner og mais i en sikt, og skyll dem i kaldt vann. La dem dryppe av.
  • Halver tomatene og bland dem med hvetekjernene, maisbønnene, legg dem på en tallerken, serveres med dressing.

(Tilbehør til 4 personer)