Bønnesalat med spinat, mango og maisdressing

Bønnesalat med spinat, mango og maisdressing

Ingredienser

100 g hvetekjerner
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
1 boks Bonduelle kikerter (drenert vekt 265 g)
1 boks Bonduelle nyrebønner (drenert 265 g)
1–2 ss olivenolje
1 ss epleeddik
100 g babyspinat
1 mango
2 dl ristede kokosflak

DRESSING
1 organisk lime
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
2 dl yoghurt naturell
¼ bunt mint
¼ bunt basilikum
1 fedd hvitløk
Salt og pepper

Metode

SÅ ENKELT ER DET:

  1. Kok hvetekjernene, hell bort vannet, mariner dem i olje og eddik, og tilsett salt og pepper for smak.
  2. Riv av skallet på limen med den fine siden av et rivjern og klem ut saften.
  3. Bland skallet og saften sammen med de resterende ingrediensene til dressingen, tilsett salt og pepper for smak.
  4. Fordel spinaten i 4 boller og sammen med mango i grove terninger, kjerner, mais, kikerter og bønner.
  5. Anrett med ristede kokosflak og server med dressing.

Tips: Du kan bruke melon og papaya isteden for mango.