1. >Oppskrifter
  2. >Bønnesalat med spinat, mango og maisdressing

Bønnesalat med spinat, mango og maisdressing

Lett
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
100 g hvetekjerner

1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)

1 boks Bonduelle kikerter (drenert vekt 265 g)

1 boks Bonduelle kidneybønner (drenert 265 g)

1–2 ss olivenolje

1 ss epleeddik

100 g babyspinat

1 mango

2 dl ristede kokosflak

DRESSING:

1 organisk lime

1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)

2 dl yoghurt naturell

¼ bunt mint

¼ bunt basilikum

1 fedd hvitløk

Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
100 g hvetekjerner

1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)

1 boks Bonduelle kikerter (drenert vekt 265 g)

1 boks Bonduelle kidneybønner (drenert 265 g)

1–2 ss olivenolje

1 ss epleeddik

100 g babyspinat

1 mango

2 dl ristede kokosflak

DRESSING:

1 organisk lime

1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)

2 dl yoghurt naturell

¼ bunt mint

¼ bunt basilikum

1 fedd hvitløk

Salt og pepper
  1. Trinn 1
    Kok hvetekjernene, hell bort vannet, mariner dem i olje og eddik, og tilsett salt og pepper for smak.
  2. Trinn 2
    Riv av skallet på limen med den fine siden av et rivjern og klem ut saften.
  3. Trinn 3
    Bland skallet og saften sammen med de resterende ingrediensene til dressingen, tilsett salt og pepper for smak.
  4. Trinn 4
    Fordel spinaten i 4 boller og sammen med mango i grove terninger, kjerner, mais, kikerter og bønner.
  5. Trinn 5
    Anrett med ristede kokosflak og server med dressing.
Tips:
Du kan bruke melon og papaya isteden for mango.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende