Caesarsalat med nyrebønner, parmaskinke, krutonger og parmesanyoghurt

Caesarsalat med nyrebønner, parmaskinke, krutonger og parmesanyoghurt

Ingredienser

4 skiver brød
4 skiver Parma-/Seranoskinke
30 g parmesanost
2 store hjertesalater
1 boks Bonduelle nyrebønner
(250 g drenert vekt)

Parmesanyoghurt
2 dl yoghurt naturell
20 g parmesan, revet
2 ts dijonsennep
1 ss olivenolje
Salt og sort pepper

Metode

  • Skjær brødet i grove terninger og legg det på et stykke bakepapir sammen med parmaskinke. Bak i ovnen ved 180 grader i ca. 5–7 minutter til sprø og gylden. Ta ut av ovnen og avkjøl.
  • Tilsett bønnene i en sikt og avdrypp omhyggelig.
  • Rør ingrediensene sammen, og tilsett salt og pepper for smak.
  • Skyll salaten, brekk den i grove stykker og la den dryppe av i en sikt.
  • Riv parmesanosten grovt.
  • Bland salaten godt med dressing, nyrebønner og krutonger.
  • Anrett salaten med sprø parmaskinke og revet parmesan