Fiskekaker med mais og rødfrukt-remulade

Fiskekaker med mais og rødfrukt-remulade

Ingredienser

DU SKAL BRUKE
Nye poteter,
500 g fiskefarse,
150 g knollselleri,
2 bokser Bonduelle mais
(drenert vekt 2 x 140 g),
¼ bunt persille,
2 ss vegetabilsk olje,

150 g persillerot,
150 g gulrøtter,
1 dl skyr,
2 ss majones,
2 ss kapers,
1 sitron,
salt og pepper.

Metode

SÅ ENKELT ER DET:

  1. Rør skyr sammen med majones og finhakket kapers.
  2. Bland grovrevet persillerot og gulrot inn, og krydre med salt og pepper.
  3. Rør fiskefarsen godt sammen med hakket persille, revet selleri og mais, tilsett salt og pepper for smak.
  4. La potetene koke og stek fiskekakene i olje i en panne, ca. 3 minutter på hver side.
  5. Anrett de varme fiskekakene med poteter, remulade, sitronbåter, mais og evt. stekt persille.

 

Tips: Isteden for fiskefarse kan du bruke kyllingfarse (men du må ikke smake når du krydrer).