Fritert kylling med avokado- og quinoakrem

Fritert kylling med avokado- og quinoakrem

Ingredienser

400 g kyllingbryst
2 ss mel
1/2 ss paprikapulver
1-2 egg
2 dl pankorasp
4 dl vegetabilsk olje
2 avokado, modne
1 økologisk lime (skall+saft)
2 boks Bonduelle Det Lille Twist quinoa
(drenert vekt 60 g)
1/4 bunt koriander
1 ss syltede røde jalapenos
2 lime
Salt
Svart pepper

Metode

For 1 person

  1. Skjær kyllingkjøttet i ca. 2 cm stykker og bland dem i mel
    tilsatt paprikapulver.
  2. Pisk eggene godt sammen, ha i kyllingstykkene og vend
    deretter kjøttet i pankorasp.
  3. Mos avokado med gaffel, ha i finrevet limeskall, limesaft og quinoa
    og bland sammen med avokadoen. Smak til med salt og pepper.
  4. Varm opp oljen i en liten gryte til oljen putrer og stek kyllingstykkene
    til de er gylne og sprø, ca. 3 minutter. Legg kyllingstykkene på tørkerullpapir.
  5. Anrett kyllingstykkene med avokado quinoakrem, limeskiver,
    koriander og jalapenos.