Gresskarsuppe med chilibønner

Gresskarsuppe med chilibønner

Ingredienser

Til 4 personer

1 hokkaido gresskar
2 løk, olje
8 dl vann
1 buljongterning
1 ts spisskummen
1 boks Bonduelle chilibønner (430 g)
1 økologisk appelsin
Salt og pepper

Dryss: Gresskarkjerner og dill

Metode

Så lett er det:

  1. Skjær gresskarret i to, ta ut kjernene og skjær kjøttet med skall på i biter.
  2. Hakk løket og stek gresskaret i en gryte med olje.
  3. Ha i vann, buljongterning og spisskummen og kok med
    lokk på til grønnsakene blir myke i cirka 15 minutter.
  4. Ha chilibønner, litt revet appelsinskall og saft i gryten
    og blend med en stavmikser.
    Juster konsistensen med vann.
  5. Smak til med salt og pepper og server med et dryss gresskarkjerner og dill.

Tilberedningstid: 25 min.