Grillede kyllingpinner med mango-/bønnesalsa

Grillede kyllingpinner med mango-/bønnesalsa

Ingredienser

300 g kyllingindrefilet
Salt
Svart pepper
1 ss vegetabilsk olje

Salsa
1 boks Bonduelle bønneblanding
(250 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle mais
(140 g drenert vekt)
1/2 mango
¼ bunt koriander
2 vårløker
1 rød chili
2–3 ss limejuice, ca. 1 lime
2 ss olivenolje
16 grillpinner
2 lime, kuttet i halvdeler

Metode

  • Tilsett bønnene og maisen i en sikt og avdrypp omhyggelig.
  • Skrell mangoen og kutt den i ca. 1×1-terninger.
  • Kok korianderen grovt, kutt løk og chili fint.
  • Bland alt sammen med limejuice og olivenolje, tilsett salt og pepper for smak.
  • Tilsett kyllingen på pinnene, og bland dem med salt og pepper. Stek kyllingspinnene i en panne i vegetabilsk olje i ca. 2 minutter på hver side.
  • Anrett kyllingen med mango-/bønnesalat og server med lime.