Grillede pølser med bønnebrød og urtedipp

Grillede pølser med bønnebrød og urtedipp

Ingredienser

600 g velsmakende pølser,
1–2 ss olivenolje,
2 dl skyr,
¼ bunt dill,
¼ bunt gressløk,
2 ts dijonsennep. Brød: 400 g hvetemel,
2 ss polentamel,
2 ts bakepulver

½ ss salt,
½ ss pepper,
½ l lettmelk 3 egg,
50 g smør,
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
1 boks Bonduelle bønneblanding (drenert vekt 265 g),
1 boks Bonduelle kikerter (drenert vekt 265 g),
1 ts chiliflak.

Metode

SÅ ENKELT ER DET:

  1. Bland de tørre ingrediensene i brødet sammen med melk, lett piskede egg og smeltet smør i
  2. Bland mais, bønner og kikerter, og fordel deigen i formene smurt med smør og dryss polenta. 3. Bak i ovnen ved 185 grader i ca. 45–50 minutter og kjøl av brødet på en bakerist.
  3. Kutt urtene fint, bland dem med skyr og sennep, og tilsett salt og pepper for smak.
  4. Stek pølsene i olivenolje i en panne og bland med brødskiver og urtedipp.

BON APPETIT!