Grillede purreløker med svarte bønner, tomater og mozzarella

Grillede purreløker med svarte bønner, tomater og mozzarella

Ingredienser

DU SKAL BRUKE:
6–8 små purreløker,
1 boks Bonduelle sorte bønner
(drenert vekt 265 g),
1 organisk sitron,
2–3 ss olivenolje,

2 ss hvitvinseddik
½ bunt basilikum,
12 cherrytomater,
16 mini-mozzarellaoster,
salt og pepper.

Metode

SÅ ENKELT ER DET:

  1. Rens purreløkene og kok dem litt møre, men fortsatt sprøe, i en gryte med vann og avdrypp omhyggelig.
  2. Bland purreløkene i 1 ss olivenolje, salt og pepper, og grill dem i 2 min. på hver side – evt. på grillen.
  3. Rør finrevet sitronskall og sitronjuice med eddik og olje, tilsett salt og pepper for smak.
  4. Bland basilikumblader, halverte tomater, bønner og mozzarella inn i dressingen.
  5. Fordel blandingen over de grillede purreløkene på et fat og server med brød.

BON APPETIT!