Grillede tigerreker med mais/korianderpesto og lime

Grillede tigerreker med mais/korianderpesto og lime

Ingredienser

12 kokte tigerreker,
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140g),
½ bunt basilikum,
½ bunt koriander,
1 chili,

2 dl olivenolje,
vineddik,
saltede peanøtter,
revet parmesanost,
1 lime,
salt og pepper.

Metode

SÅ ENKELT ER DET:

  1. Hakk basilikum, koriander og chili grovt og bland med olje.
  2. Rør inn mais, peanøtter og parmesanost, og tilsett salt og pepper for smak.
  3. Sett rekene på smurte spyd og rist dem godt på grill i ca. 30 sekunder på hver side.
  4. Anrett rekene i små boller med pesto og limeskiver.
  5. Server sammen med tilbehør – evt. kokt jasminris.

BON APPETIT!
Tips: Du kan bruke bønner isteden for mais, og grillet fisk eller gris isteden for reker.