Grillet brød med kremaktig geitost, basilikum, bønneblanding, blåbær og mais

Grillet brød med kremaktig geitost, basilikum, bønneblanding, blåbær og mais

Ingredienser

1 boks Bonduelle bønneblanding
(250 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
4 store stykker brød/surdeig
1 fedd hvitløk

1 ss olivenolje
1 ss epleeddik
¼ bunt basilikum
120 g geitost/kremost
100 g blåbær

Metode

  • Grill brødet og smør det godt med hvitløk.
  • Tilsett bønner og mais i en sikt, og skyll i kaldt vann. Bland bønneblandingen med mais, olje og eddik. Tilsett salt og pepper for smak.
  • Kutt basilikummen fint.
  • Smør brødet med geitost og legg dem i et fat eller på 4 tallerkener.
  • Fordel bønneblandingen på brødet og dryss basilikum og blåbær.

Tips: kan greit lages med fersk ost og jordbær

(Tilbehør eller forrett for 4 personer)