Grillet brød med Tex Mex chili mais, chèvre, sitron og gressløk

Grillet brød med Tex Mex chili mais, chèvre, sitron og gressløk

Ingredienser

200 g bløt chèvre
1/4 bunt gressløk
1/2 sitron, finrevet skall
200 g cherrytomater
2 bokser Bonduelle Tex Mex chili mais
(nettovekt 75 g)
4-8 skiver brød
1 fedd hvitløk
1-2 ss olivenolje
Oliven
Salt
Svart pepper

Metode

For 4 person

  1. Finkutt gressløk, riv sitronskall og rør det sammen med chèvre.
    Smak til med salt og pepper.
  2. Del tomatene i to og bland dem med Tex Mex chili mais.
  3. Grill brødskiverne hardt i en grillpanne eller i ovn og gni dem med hvitløk.
  4. Anrett det grillede brødet på et fat med chèvre og legg så tomat-
    og bønneblandingen på toppen av osten.
  5. Avslutt med et par dråper god olje, en liten håndfull oliven og et dryss pepper.