Oppskrifter

Grønnsaksuppe med pesto

20 4

26

Ingredienser

150 g bacon i terninger

1 liter grønnsaksbuljong

1 dl pasta egnet til suppe

2 stilker stangselleri

200 g grønnne erter

150 g sukkererter

1 boks Bonduelle kikerter (265g drenert vekt)

1 boks Bonduelle mais

(140g drenert vekt)

150 g babyspinat

Grovt salt og pepper

4 tsk grønn pesto

Fremgangsmåte

  • Stek baconterningene sprø på en panne og legg dem på et stykke kjøkkenpapir.
  • Kok opp buljong i en gryte, tilsett pasta og snittet stangselleri og kok 6 min.
  • Ha i erter, sukkererter halvert på langs, kikerter og mais og kok enda 3 min.
  • Tilsett spinat og bacon, kok opp og smak til med salt og pepper.
  • Server suppen rykende varm med pesto på toppen sammen med et godt stykke brød.