Kald avokadosuppe med røde nyrebønner og rødbetchips

Kald avokadosuppe med røde nyrebønner og rødbetchips

Ingredienser

DU SKAL BRUKE:
1 boks Bonduelle røde nyrebønner
(drenert vekt 165 g),
¼ bunt gressløk,
1–2 ss olivenolje,
2 dl fromage frais,
rødbetchips.

 
Suppe:

2 modne avokadoer,
¼ bunt kruspersille,
¼ bladselleri,
100 g spinat,
1 fedd hvitløk,
6 dl melk,
½ sitron,
1–2 ss olivenolje,
salt og pepper.

Metode

SÅ ENKELT ER DET:

  1. Halver avokadoene, ta ut steinene og skrap kjøttet ut av skallet med en spiseskje.
  2. Hakk persille, bladselleri og spinat grovt og bland med andre ingredienser til suppen.
  3. Tilsett sitronsaft, olje, salt og pepper i suppen for smak.
  4. Kutt gressløkene fint og bland med bønner og olivenolje, tilsett salt og pepper for smak.
  5. Anrett suppen i en skål med fromage frais, bønner og rødbetchips.

BON APPETIT!