Kikert- og hasselnøttzaatar, yoghurt og romanosalat

Kikert- og hasselnøttzaatar, yoghurt og romanosalat

Ingredienser

20 g hasselnøtter
1 ss sesamfrø
1 ts tørket oregano
1 boks Bonduelle Det Lille Twist kikerter
(drenert vekt 65 g)
1 ss olivenolje
1 liten romanosalat/hjertesalat
1 dl yoghurt
Salt
Svart pepper

Metode

For 1 person

  1. Grovhakk hasselnøttene.
  2. Rist nøtter og sesamfrø i tørr stekepanne ved lav varme til de er gylne.
  3. Bland nøttene og sesamfrøene med oregano, kikerter og olivenolje og
    tilsett salt og pepper etter smak.
  4. Skjær salat i grove stykker og bland stykkene forsiktig i yoghurt.
  5. Anrett salaten i en skål og dryss over kikert- og hasselnøttzaatar.