1. >Oppskrifter
  2. >Kikert- og hasselnøttzaatar, yoghurt og romanosalat

Kikert- og hasselnøttzaatar, yoghurt og romanosalat

Lett
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
20 g hasselnøtter

1 ss. sesamfrø

1 ts. tørket oregano

1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)

1 ss. olivenolje

1 liten romanosalat/hjertesalat

1 dl yoghurt

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 1 person
20 g hasselnøtter

1 ss. sesamfrø

1 ts. tørket oregano

1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)

1 ss. olivenolje

1 liten romanosalat/hjertesalat

1 dl yoghurt

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Grovhakk hasselnøttene.
  2. Trinn 2
    Rist nøtter og sesamfrø i tørr stekepanne ved lav varme til de er gylne.
  3. Trinn 3
    Bland nøttene og sesamfrøene med oregano, kikerter og olivenolje og tilsett salt og pepper etter smak.
  4. Trinn 4
    Skjær salat i grove stykker og bland stykkene forsiktig i yoghurt.
  5. Trinn 5
    Anrett salaten i en skål og dryss over kikert- og hasselnøttzaatar.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende