Kikertbiff med ferskostkrem og syltet selleri

Kikertbiff med ferskostkrem og syltet selleri

Ingredienser

Tips: Du kan bruke linser og svarte bønner isteden for mais.
DU SKAL BRUKE:
2 bokser Bonduelle kikerter
(drenert vekt 2 x 265 g),
1/2 bunt bredbladet persille
4 fedd hvitløk,
1 løk, ½ dl olivenolje,
½ ts bakepulver,
2 ts malt spisskummen,
1 ts salt,
2 ts paprika,
2 ss sitronjuice,
2–3 ss olivenolje.

Tilbehør
200 g knollselleri,
½ sitron,
2 ss eddik,
1 ss olivenolje,
100 g fersk ost,
brønnkarse,
paprika,
salt og pepper.

Metode

SÅ ENKELT ER DET:

  1. Hakk løk, persille og hvitløk og bland med olivenolje, kikerter, bakepulver, spisskummen og salt.
  2. Tilsett pepper og salt for smak, tilsett paprika og sitronsaft, og form pureen til 4 store biffer.
  3. Stek biffene i olivenolje i ca. 2–3 minutter på hver side til de er gyldne og sprø.
  4. Bland tynne skiver selleri i sitronjuice, eddik og olivenolje, tilsett salt og pepper for smak.
  5. Rør fersk ost med paprika, salt og pepper, og anrett biffene med fersk ost, brønnkarse og sitronbåter.

BON APPETIT!