Kylling stekt med cashewnøtter og mais

Kylling stekt med cashewnøtter og mais

Ingredienser

125 g kyllingbryst skåret i stykker
1 ss vegetabilsk olje
1 liten rød paprika
1 løk, ca. 50 gram
1 fedd hvitløk
1 ss søt chilisaus
1 ss østerssaus
1 ss soyasaus
1 boks Bonduelle Det Lille Twist mais
(drenert vekt 70 g)
Fersk koriander, hakket
30 g cashewnøtter, saltet
Salt

Metode

For 1 person

  1. Skjær kyllingbrystet i mindre stykker, ca. 6-8 stykker.
  2. Skjær rød paprika i ca. 4×4 cm stykker og finkutt hvitløk og løk.
  3. Stek kjøttet i varm olje i stekepanne eller i en wok i ca. 3-4 minutter.
    Tilsett hvitløk, løk og rød paprika og stek det godt i ca. 4-5 minutter.
  4. Tilsett østerssaus, søt chilisaus, soyasaus og mais og bland det godt sammen.
  5. Anrettes på en tallerken og dryss over hakket koriander og knuste cashewnøtter.