Maisgazpachosalat med mais, agurk, gul pepper, epler, sprø krutonger, løk og maisvinagrette

Maisgazpachosalat med mais, agurk, gul pepper, epler, sprø krutonger, løk og maisvinagrette

Ingredienser

100 g gule cherrytomater
1 gult eple
½ bundt gressløk
2 dl krutonger

 

Vinaigrette:
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
2 ss hvitvinseddik
1 dl eplejuice
1 fedd hvitløk
Salt
Svart pepper

Metode

  • Bland alle ingrediensene til vinaigretten sammen, tilsett salt og pepper for smak.
  • Flekk agurken på langs, skrap den fri for kjerner med en teskje og kutt den i tynne skiver.
  • Rens paprikaen, skjær den i tynne stenger og kutt løken fint.
  • Skjær squashen i skiver og halver tomatene.
  • Skjær eplet i tynne skiver og kutt gressløken fint.
  • Anrett alle grønnsaker på en tallerken og bland forsiktig, dryss krutonger og serveres med maisvinaigrette.

Tips: kan greit lages med røde grønnsaker og røde nyrebønner.