Maismuffins med røkt chili og popcorn (8–10 stk.)

Maismuffins med røkt chili og popcorn (8–10 stk.)

Ingredienser

DU SKAL BRUKE:
200 g hvetemel,
2 bokser Bonduelle mais
(drenert vekt 2 x 140 g),
2–3 røkte chipotle-chilier i kraft,
2 dl lettmelk,
2 egg,

50 g smør,
2 ss polentamel,
3 ts bakepulver,
1 ts salt,
popcorn,
cremefraiche.

Metode

SÅ ENKELT ER DET:

  1. Bland hvetemel, polentamel, bakepulver og salt, rør deretter inn melk og egg.
  2. Smelt smøret og bland det i deigen sammen med mais og grovhakkede chili.
  3. Smør muffinsformene med litt ekstra smør og fordel fyllet i dem.
  4. Bak i ovnen ved 185 grader i ca. 30–35 minutter.
  5. Kjøl av på rist, ta muffinsen ut av formen, og anrett med popcorn og cremefraiche.

BON APPETIT!