Minitærte med kikerter og bacon

Minitærte med kikerter og bacon

Ingredienser

1 boks Bonduelle kikerter (drenert vekt 265),
4 ss hakkede halvtørkede tomater,
4 skiver sprøstekt bacon,
salt og pepper,
1 ss melk,
1 ts maisstivelse,
8 store egg

Topping:
2 dl revet ost,
3 ss solsikkefrø.

Metode

Så enkelt er det:

  1. Sett ovnen på 200 grader og smør en metallmuffinform med plass til 12 muffins med olje.
  2. Mos avdryppede kikerter og bland med tomat, knust bacon og litt salt og pepper.
  3. Pisk melk, maisstivelse og egg sammen i en bolle og bland med kikertblandingen.
  4. Fordel i de 12 formene.
  5. Dryss deretter ost og solsikkefrø, og bak de små paiene i ca. 20 minutter.

Server litt varme. Avkjøl resten og pakk i film, og matdata:text/mce-internal,content,%3Cp%3Elet%20er%20det%3A%3C/p%3E%3Col%3E%3Cli%3ES%E6t%20ovnen%20p%E5%20200%20grader%20og%20sm%F8r%20en%20metal%20muffin%20form%20med%20plads%20til%2012%20muffin%20med%20olie.%3C/li%3E%3Cli%3EMos%20afdryppede%20kik%E6rter%20og%20bland%20med%20tomat%2C%20knust%20bacon%20og%20lidt%20salt%20og%20peber.%3C/li%3E%3Cli%3EPisk%20m%E6lk%2C%20majsstivelse%20og%20%E6g%20sammen%20i%20en%20sk%E5l%20og%20vend%20med%20kik%E6rt%20blandingen.%3C/li%3E%3Cli%3EFordel%20i%20de%2012%20forme.%3C/li%3E%3Cli%3EDrys%20ost%20og%20solsikkekerner%20herp%E5%20og%20ba%3C/li%3E%3C/ol%3Ekasse.

Bon appetit!

Tilberedningstid: 30 min