\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Oksekarbonader med mais, mandler og persille
<
Oppskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Oksekarbonader med mais, mandler og persille
skriv ut oppskrift
Lett
1 person
30 min.
Ingredienser
til 1 person
125 g karbonadedeig
20 g mandler
10 g bredbladet persille, ca. 4 kvister
1 boks
Bonduelle
mini packs mais (drenert vekt 70 g)
1 ss. vegetabilsk olje
50 g blandet grønn salat
2 ss. crème fraîche 18 %
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 1 person
125 g karbonadedeig
20 g mandler
10 g bredbladet persille, ca. 4 kvister
1 boks
Bonduelle
mini packs mais (drenert vekt 70 g)
1 ss. vegetabilsk olje
50 g blandet grønn salat
2 ss. crème fraîche 18 %
Salt
Svart pepper
Tilbered denne oppskriften med:
Mais - 2 mini packs
se produkt
Trinn 1
Grovhakk persille og mandler.
Trinn 2
Ha karbonadedeig i en bolle og rør inn mais, mandler og hakket persille. Smak til med salt og pepper.
Trinn 3
Form karbonadene og stek dem i pannen i 1 ss. olje i ca. 3-4 minutter på hver side.
Trinn 4
Anrett karbonadene med blandet grønn salat og crème fraîche.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Legende
▶
Kylling stekt med cashewnøtter og mais
Se oppskriften
Wokstekt oksekjøtt med mais
Se oppskriften
Tacos al pastor med ristet chilimais
Se oppskriften
Se flere oppskrifter
Se også:
Mais - 1 x 150 g
Mais - 3 x 150 g
Chili beans - 430 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikerter - 150 g
Røde kidneybønner - 2 mini packs
Kikerter - 2 mini packs
Quinoa - 2 mini packs