Pasta med tomat og kikerter

Pasta med tomat og kikerter

Ingredienser

100 g pappardelle pasta
1 fedd hvitløk
1 løk, ca. 50 g
1 ss olivenolje
2 dl ferdig tomatsaus
8 cherrytomater
1 boks Bonduelle Det Lille Twist
kikerter (drenert vekt 65 g)
10 blader basilikum
20 g parmesanost, revet
1 ss olivenolje
Salt
Svart pepper

Metode

For 1 person

  1. Finkutt hvitløk og løk og stek lett i en gryte med olivenolje.
  2. Skjær tomatene i mindre stykker og ha dem i gryten sammen
    med tomatsausen og kikertene. La sausen koke opp og la det
    surre i 10 minutter. Tilsett salt og pepper etter smak.
  3. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, sil av vannet og hold
    pastaen varm.
  4. Anrett pastaen på en tallerken med tomatsausen.
  5. Serveres med basilikumblader og revet parmesanost.