Ristet grønnkålsalat med mais og røde nyrebønner, ristede hasselnøtter og yoghurtdressing

Ristet grønnkålsalat med mais og røde nyrebønner, ristede hasselnøtter og yoghurtdressing

Ingredienser

300 g grønnkål

1 rødløk, ca. 50 g

2 fedd hvitløk

2 bokser Bonduelle mais
(2 x 140 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle røde nyrebønner
(250 g drenert vekt)

2 ss olivenolje
50 g hasselnøtter, ristet
2 dl yoghurt
2 ss Worcestershiresaus
Salt
Svart pepper

Metode

  • Plukk grønnkålen i grove stykker.
  • Kutt rødløken og hvitløken fint.
  • Stek kål, løk og hvitløk i olje i en varm panne til lett brunet sammen med bønner og mais.
  • Rør yoghurt med worcestershiresaus, og tilsett salt og pepper for smak.
  • Anrett kålen i en stor bolle eller tallerken, dryss hasselnøtter over og server med yoghurtsaus.

Tips: Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit også spises som vegetarrett, kan også lages med linser og bønneblanding.