Ristet sopp med stekt avokado, spisskålsalat og Tex Mex chili mais

Ristet sopp med stekt avokado, spisskålsalat og Tex Mex chili mais

Ingredienser

400 g blandet sopp
1 løk
2 fedd hvitløk
1/4 bunt bredbladet persille
2 ss olivenolje
2 bokser Bonduelle Tex Mex chili
mais (nettovekt 75 g)
2 avokadoer
1/2 spisskål
Salt
Svart pepper

Metode

For 4 person

  1. Rens sopp og skjær dem i små stykker. Finkutt løk
    og hvitløk, og grovhakk persille.
  2. Stek soppen i en varm panne med olje, hvitløk, løk og
    persille i ca. 5 minutter. Vend inn chilimais og tilsett salt og
    pepper etter smak.
  3. Rens spisskålen og skjær den i grove båter.
  4. Del avokadoene i to og ta ut steinen. Stek avokadoene på
    skjæresiden i en tørr panne på middels varme i ca. 3-4 minutter.
  5. Anrett kålen på et fat sammen med sopp og avokado.