Søk etter oppskrift

Ristet sopp med stekt avokado, spisskålsalat og Tex Mex chili mais
Ingredienser
400 g blandet sopp
1 løk
2 fedd hvitløk
1/4 bunt bredbladet persille
2 ss olivenolje
2 bokser Bonduelle Tex Mex chili
mais (nettovekt 75 g)
2 avokadoer
1/2 spisskål
Salt
Svart pepper
Metode
For 4 person
- Rens sopp og skjær dem i små stykker. Finkutt løk
og hvitløk, og grovhakk persille. - Stek soppen i en varm panne med olje, hvitløk, løk og
persille i ca. 5 minutter. Vend inn chilimais og tilsett salt og
pepper etter smak. - Rens spisskålen og skjær den i grove båter.
- Del avokadoene i to og ta ut steinen. Stek avokadoene på
skjæresiden i en tørr panne på middels varme i ca. 3-4 minutter. - Anrett kålen på et fat sammen med sopp og avokado.