Rødbetsalat med quinoa, bønner og mais

Rødbetsalat med quinoa, bønner og mais

Ingredienser

DU SKAL BRUKE:
2 dl quinoa,
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
1 boks Bonduelle bønneblanding (drenert vekt 265 g),
400 g små rødbeter,
200 g svartkål/grønnkål,

2 ss olivenolje,
2 ss epleeddik,
¼ bunt dill,
¼ bunt gressløk,
100 g feta,
1 sitronsalt og -pepper.

Metode

SÅ ENKELT ER DET:

  1. Kok quinoa og avkjøl. Kok rødbetene møre med skallet på og skrell under kaldt vann.
  2. Skjær rødbetene i skiver på ca. 1 cm. og legg dem på en stor tallerken.
  3. Rens kålen, riv fra stilken i rette stykker og bland med bønner, olje, eddik og quinoa,
  4. Bland med mais og bønneblanding, tilsett salt og pepper for smak, og dryss feta i grove stykker.
  5. Anrett med klipte krydderurter, og server med brød og sitronbåter.

BON APPETIT!