Små panneristede gulrøtter med mais, sopp og sesamfrø

Små panneristede gulrøtter med mais, sopp og sesamfrø

Ingredienser

SÅ ENKELT ER DET: Skjær hvitløk i tynne skiver, kutt vårløken fint og halver soppene. Halv gulrøttene på langs, og rist dem hardt i olje i en panne/wok i ca. 2 minutter. Rist hvitløk til gyldne, og hell østersaus og soya i pannen. Tilsett sopp og mais, bland godt sammen og tilsett pepper for smak. […]

400 g små gulrøtter,

1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)

2 fedd hvitløk,

4 vårløker,

200 g sopp (keiserhatter),

2 ss vegetabilsk olje,

1 dl østerssaus,

2 ss soyasaus,

sesamfrø,

erteskudd og pepper

Metode

SÅ ENKELT ER DET:

  1. Skjær hvitløk i tynne skiver, kutt vårløken fint og halver soppene.
  2. Halv gulrøttene på langs, og rist dem hardt i olje i en panne/wok i ca. 2 minutter.
  3. Rist hvitløk til gyldne, og hell østersaus og soya i pannen.
  4. Tilsett sopp og mais, bland godt sammen og tilsett pepper for smak.
  5. Anrett gulrøtter og mais på et fat, dryss sesamfrø, vårløk og erteskudd.

BON APPETIT!