Sommerrisotto med mais, tomat og timian

Sommerrisotto med mais, tomat og timian

Ingredienser

2 purreløker,
2 bokser Bonduelle mais
(drenert vekt 2 x 140 g),
1 boks hakkede tomater,
1 løk,
2 fedd hvitløk,
¼ bunt timian,

persille,
200 g risottoris,
5–6 dl grønnsaksbuljong,
100 g smør,
parmesanost,
olivenolje,
salt og pepper.

Metode

SÅ ENKELT ER DET:

  1. Rens og hakk grønnsakene fint og stek dem lett med kuttet timian i olivenolje i en gryte
  2. Tilsett ris, bland det godt og hell deretter i hakkede tomater og mais.
  3. Tilsett buljong litt om gangen, og rør ofte til risen er mør og fortsatt sprø (ca. 20–25 min).
  4. Bland smørterningene og litt revet parmesan inn i risottoen, og tilsett salt og pepper for smak.
  5. Anrett sommerrisottoen med grovhakket persille og revet parmesan.

BON APPETIT!

Tips: Du kan bruke forskjellige bønner isteden for mais.