1. >Oppskrifter
  2. >Sopptoast med røde nyrebønner og kikerter, sitron og persille

Sopptoast med røde nyrebønner og kikerter, sitron og persille

Lett
4 personer
35 min.
Ingredienser
til 4 personer
4 stk portobello-sopper, ca. 400 g

4 skiver toastbrød

1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)

2 fedd hvitløk

¼ bunt bredbladet persille

1 sitron, usprayet

1 ss. olivenolje

100 g fetaost

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
4 stk portobello-sopper, ca. 400 g

4 skiver toastbrød

1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)

2 fedd hvitløk

¼ bunt bredbladet persille

1 sitron, usprayet

1 ss. olivenolje

100 g fetaost

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Legg toastbrødet i en stekepanne med bakepapir. Legg soppene deretter med lamellene oppover.
  2. Trinn 2
    Fordel de røde nyrebønnene og kikertene på soppene.
  3. Trinn 3
    Kutt hvitløk fint, hakk persille grovt. Spred den med olivenolje, og tilsett salt og pepper for smak.
  4. Trinn 4
    Riv skallet av en sitron på den fine siden av rivjernet over soppen og press saften.
  5. Trinn 5
    Brekk fetaosten i grove terninger og dryss den på soppene.
  6. Trinn 6
    Bak soppene i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 25 minutter til gyldne og møre.
Tips:
Kan også lages med andre Bonduelle-bønner eller -linser.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende