Sopptoast med røde nyrebønner og kikerter, sitron og persille

Sopptoast med røde nyrebønner og kikerter, sitron og persille

Ingredienser

4 stk portobello-sopper, ca. 400 g

4 skiver toastbrød

1 boks Bonduelle kikerter
(265 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle røde nyrebønner
(250 g drenert vekt)

2 fedd hvitløk

¼ bunt bredbladet persille
1 sitron, usprayet
1 ss olivenolje
100 g fetaost
Salt
Svart pepper

Metode

  • Legg toastbrødet i en stekepanne med bakepapir. Legg soppene deretter med lamellene oppover.
  • Fordel de røde nyrebønnene og kikertene på soppene.
  • Kutt hvitløk fint, hakk persille grovt. Spred den med olivenolje, og tilsett salt og pepper for smak.
  • Riv skallet av en sitron på den fine siden av rivjernet over soppen og press saften.
  • Brekk fetaosten i grove terninger og dryss den på soppene.
  • Bak soppene i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 25 minutter til gyldne og møre.

Tips: Kan også lages med andre Bonduelle-bønner eller -linser.