Svarte bønner bakt med tacochips, oksekjøtt, tomat og cheddarost

Svarte bønner bakt med tacochips, oksekjøtt, tomat og cheddarost

Ingredienser

1 boks Bonduelle svarte bønner
(drenert vekt 130 g)

400 g hakket oksekjøtt

2 løker, ca. 100 g
1 ss olje

1 boks hakkede tomater

2–3 ss søt chilisaus
1/2 bunt oregano, grovhakket
200 g småtomater
100 g tacochips
150 cheddarost
2 dl cremefraiche, 18 %
Salt og sort pepper
Koriander

Metode

    1. Hakk løkene fint.
    2. Brun kjøttet i en panne i olje sammen med løk
i ca. 6–7 minutter.
    3. Tilsett hakkede tomater, chilisaus og halvparten av oreganoen, og la det småkoke i 15 minutter. Deretter tilsetter du svarte bønner og de små ferske tomatene skåret halve, og tilsett salt og pepper for smak.
    4. Tilsett alt i et ildfast fat og server halvparten av tacochipsene deri. Dryss med ost og bak i en forvarmet ovn på 210 grader til den er gylden og sprø.
    5. Anrett i fatet og dryss med hakket koriander.

    Serveres med ekstra ost, chips og cremefraiche.

    TIPS: Kan lages med de fleste Bonduelle-produkter.