1. >Oppskrifter
  2. >Svarte bønner bakt med tacochips, oksekjøtt, tomat og cheddarost

Svarte bønner bakt med tacochips, oksekjøtt, tomat og cheddarost

Lett
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 boks Bonduelle svarte bønner (drenert vekt 130 g)

400 g hakket oksekjøtt

2 løker, ca. 100 g

1 ss. olje

1 boks hakkede tomater

2–3 ss. søt chilisaus

1/2 bunt oregano, grovhakket

200 g småtomater

100 g tacochips

150 cheddarost

2 dl cremefraiche, 18 %

Salt og sort pepper

Koriander
Ingredienser til 4 personer
1 boks Bonduelle svarte bønner (drenert vekt 130 g)

400 g hakket oksekjøtt

2 løker, ca. 100 g

1 ss. olje

1 boks hakkede tomater

2–3 ss. søt chilisaus

1/2 bunt oregano, grovhakket

200 g småtomater

100 g tacochips

150 cheddarost

2 dl cremefraiche, 18 %

Salt og sort pepper

Koriander
  1. Trinn 1
    Hakk løkene fint.
  2. Trinn 2
    Brun kjøttet i en panne i olje sammen med løk i ca. 6–7 minutter.
  3. Trinn 3
    Tilsett hakkede tomater, chilisaus og halvparten av oreganoen, og la det småkoke i 15 minutter. Deretter tilsetter du svarte bønner og de små ferske tomatene skåret halve, og tilsett salt og pepper for smak.
  4. Trinn 4
    Tilsett alt i et ildfast fat og server halvparten av tacochipsene deri. Dryss med ost og bak i en forvarmet ovn på 210 grader til den er gylden og sprø.
  5. Trinn 5
    Anrett i fatet og dryss med hakket koriander.
  6. Trinn 6
    Serveres med ekstra ost, chips og cremefraiche.
Tips:
Kan lages med de fleste Bonduelle-produkter.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende