Squashgrateng med røde kidneybønner

Squashgrateng med røde kidneybønner

Ingredienser

200 g squash
½ sitron usprøytet
30 g revet parmesanost
1 fedd hvitløk, finsnittet
4 gram oregano, hakket
2 egg
1 boks Bonduelle Det Lille Twist røde
kidneybønner (drenert vekt 60 g)
Salt
Svart pepper

Metode

For 1 person

  1. Finkutt hvitløk, grovhakk oregano og riv sitronskall fint på rivjern.
  2. Riv squashen og parmesanost på rivjern og tilsett hvitløk, oregano og sitronskall.
  3. Rør eggene, ett av gangen, ut i massen og tilsett deretter de røde kidneybønnene.
  4. Bland alt sammen, tilsett salt og pepper etter smak og hell blandingen i en ildfast form.
  5. Stekes i en forvarmet ovn på 210 grader i ca. 20 minutter til gratengen er gyllen på toppen.