1. >Oppskrifter
  2. >Squashgrateng med røde kidneybønner

Squashgrateng med røde kidneybønner

Middels
1 person
30 min.
Ingredienser
til 1 person
200 g squash

½ sitron usprøytet

30 g revet parmesanost

1 fedd hvitløk, finsnittet

4 gram oregano, hakket

2 egg

1 boks Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drenert vekt 60 g)

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 1 person
200 g squash

½ sitron usprøytet

30 g revet parmesanost

1 fedd hvitløk, finsnittet

4 gram oregano, hakket

2 egg

1 boks Bonduelle mini packs røde kidneybønner (drenert vekt 60 g)

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Finkutt hvitløk, grovhakk oregano og riv sitronskall fint på rivjern.
  2. Trinn 2
    Riv squashen og parmesanost på rivjern og tilsett hvitløk, oregano og sitronskall.
  3. Trinn 3
    Rør eggene, ett av gangen, ut i massen og tilsett deretter de røde kidneybønnene.
  4. Trinn 4
    Bland alt sammen, tilsett salt og pepper etter smak og hell blandingen i en ildfast form.
  5. Trinn 5
    Stekes i en forvarmet ovn på 210 grader i ca. 20 minutter til gratengen er gyllen på toppen.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende