Stekt fisk med ingefærlinser, babyspinat og yoghurt

Stekt fisk med ingefærlinser, babyspinat og yoghurt

Ingredienser

400 g torsk eller annen hvitfisk
2 ss fersk timian
2 gulrøtter
1 løk
40 g ingefær
2 ss olivenolje

1 boks Bonduelle linser (225 g drenert vekt)
Salt
Svart pepper
50 g babyspinat
2 dl yoghurt naturell

Metode

  • Skjær gulrøtter og løk i små terninger og riv ingefær fint.
  • Brun gulrøtter, løk og ingefær i olivenolje i en liten gryte i 2 minutter.
  • Tilsett linser og la det småkoke i ca. 5 minutter, tilsett salt og pepper for smak.
  • Skjær fisken i 4 stykker, krydre godt med salt og pepper og legg i en varm panne i ca. 1 minutt på hver side.
  • Anrett fisken sammen med babyspinat, ingefærlinser og yoghurt.

Tips:
Kan greit lages med hvite bønner eller hestebønner.