Tacos al pastor med ristet chilimais

Tacos al pastor med ristet chilimais

Ingredienser

400 g svinemørbrad,
olivenolje,
1 ts røkt paprika,
salt og pepper,
¼ liten ananas
2 bokser av Bonduelle Tex Mex chilimais
(totalvekt 330 g),
4 store myke tortillas

Dryss: En håndfull feltsalat, en håndfull peppermynte og koriander, 1 lime.

Metode

Så enkelt er det:

  1. Skjær mørbraden i skiver og stek med olje, krydre med paprika, salt og pepper.
  2. Skjær ananasen i tynne skiver og bland med kjøttet på pannen.
  3. Rist mais med chili på en annen panne i olje.
  4. Fordel mais, kjøtt og ananas på varme tortillas.
  5. Krydre med salat og urter.

Bon appetit!

Tips: Krydre gjerne med en skjefull guacamole.

Tilberedningstid: 10 min.