Texmexsalat med svarte bønner og chilimais

Texmexsalat med svarte bønner og chilimais

Ingredienser

2 bokser Bonduelle Tex Mex sorte bønner (drenert vekt 260 g),
2 bokser av Bonduelle Tex Mex chilimais (330 g),
1 mango,
4 store tomater,
½ courgette,
2 avokado,
½ salathode,
erteskudd

Dressing: 2 ss revet løk, 2 ss sitronjuice, 4 ss olje, 4 ss hakket persille, salt og pepper

Metode

Så enkelt er det:

  1. Skyll de svarte bønnene og avdrypp.
  2. Rør dressingen sammen i en stor skål, og bland dressingen med bønnene og maisen.
  3. Skjær mango og grønnsaker i mindre stykker, og bland med bønner og mais.
  4. Dryss med erteskudd.

Bon appetit!

Tips: Server med tortillas som er stekt sprøe i olje.
Tips: Dryss litt gresk yoghurt rørt inn med vann og hvitløk over salaten når du serverer.
Tips: Smaker godt med et stykke grillet laks.

Tilberedningstid: 15 min.