Thaikyllingsalat med mais, kål og rød chilisaus

Thaikyllingsalat med mais, kål og rød chilisaus

Ingredienser

2 kyllingbryster,
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
1 rød chili,
2 fedd hvitløk,
2 lime,
2 ss fiskesaus,

½ spisskål,
2–3 små skoleagurker,
1 mango,
4 vårløker,
½ bunt koriander,
½ dl saltede peanøtter,
1 ss sukker.

Metode

SÅ ENKELT ER DET:

  1. Kok kyllingbrystene i vann i ca. 10–15 minutter og skrell kjøttet fra hverandre i lange tråder.
  2. Bland chili, hvitløk, limejuice, fiskesaus og sukker – tilsett sukker og fiskesaus for smak.
  3. Skjær kålen grovt, halver agurken på langs, skrell og skjær mangoen i grove båter.
  4. Hakk korianderen grovt, kutt vårløken funt og bland med kylling, mais og agurk.
  5. Anrett salaten på et lite fat med dressing, koriander og peanøtter.

BON APPETIT!
Tips: Isteden for mais og kylling kan du bruke bønner og tigerreker – og rød spisskål isteden for grønn.