Tomatsalat med minimozzarella og kikertpesto

Tomatsalat med minimozzarella og kikertpesto

Ingredienser

1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
4 ss god pesto
2 bifftomater
200 g minimozzarella
1/4 bunt basilikum,
50 g parmesan
Salt
Svart pepper

Metode

      • Tilsett kikerter i en liter-målekopp og tilsett pesto og bland det sammen, tilsett salt og pepper for smak.
      • Skjær bifftomater i skiver.
      • Hell vannet fra mozzarellaosten og la det dryppe godt av.
      • Bland osten med 2 ss kikertpesto.
      • Legg kikertpesto på 4 tallerkener eller et fat og lag en salat med tomater og ost, dryss revet parmesan og basilikumblader.

      Tips: Kan greit lages med andre former for pesto. Kan også blandes direkte inn i boksen med litt forsiktighet.

      (Tilbehør til 4 personer)