1. >Oppskrifter
  2. >Tortilla med aubergine, mais, svarte bønner, padronpepper og skyr

Tortilla med aubergine, mais, svarte bønner, padronpepper og skyr

Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 boks Bonduelle svarte bønner (265 g drenert vekt)

2 bokser Bonduelle mais (2 x 140 g drenert vekt)

4 tortillabrød

1 aubergine, ca. 300–400 g

2 ss. olivenolje

200 g padronpepper / små grønne spanske pepper

100 g cheddarost

¼ bunt basilikum

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
1 boks Bonduelle svarte bønner (265 g drenert vekt)

2 bokser Bonduelle mais (2 x 140 g drenert vekt)

4 tortillabrød

1 aubergine, ca. 300–400 g

2 ss. olivenolje

200 g padronpepper / små grønne spanske pepper

100 g cheddarost

¼ bunt basilikum

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Plasser tortillabrødet på 2 bakeplater med bakepapir.
  2. Trinn 2
    Skjær aubergine i tynne skiver og fordel dem på tortillabrødet.
  3. Trinn 3
    Dryss aubergine med olje, salt og sort pepper.
  4. Trinn 4
    Fordel deretter mais, svarte bønner og padronpepper.
  5. Trinn 5
    Dryss med revet ost, salt og pepper.
  6. Trinn 6
    Bak tortillabrødene i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10 minutter til gyldne og sprøe.
Tips:
Kan lages med chilibønner, karribønner eller kikerter.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende