Tortilla med aubergine, mais, svarte bønner, adronpepper og skyr

Tortilla med aubergine, mais, svarte bønner, adronpepper og skyr

Ingredienser

1 boks Bonduelle svarte bønner
(265 g drenert vekt)
2 bokser Bonduelle mais
(2 x 140 g drenert vekt)
4 tortillabrød
1 aubergine, ca. 300–400 g

2 ss olivenolje
200 g padronpepper / små grønne spanske pepper
100 g cheddarost
¼ bunt basilikum
Salt
Svart pepper

Metode

  • Plasser tortillabrødet på 2 bakeplater med bakepapir.
  • Skjær aubergine i tynne skiver og fordel dem på tortillabrødet.
  • Dryss aubergine med olje, salt og sort pepper.
  • Fordel deretter mais, svarte bønner og padronpepper.
  • Dryss med revet ost, salt og pepper.
  • Bak tortillabrødene i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10 minutter til gyldne og sprøe.

Tips: Kan lages med chilibønner, karribønner eller kikerter.