Oppskrifter

Tortilla med kylling, mais og eplesalsa

20 4

42

Ingredienser

3-4 kyllingfileter

1 tsk paprikapulver

1 klype chili

Salt og pepper

Olje til steking

1 boks Bonduelle mais

(140 g avrundet vekt)

1 boks røde kidneybønner

(250 g avrundet vekt)

1-2 røde epler

Saften og revet sitronskall fra ½ økologiske sitroner

1-2 vårløker

Hakket persille eller mynte

4 tortillas

Sprø salat

Fremgangsmåte

• Skjær kyllingfiletene i strimler og krydre dem med paprikapulver og chili (ikke for sterkt).
• Fres strimlene i ca 4 minutter, og krydre med salt og pepper. Tilsett mais og kidneybønner, og la det hele bli gjennomvarmt.
• Skjær eplene i små tærninger og vend dem direkte i sitronsaften. Bland dem med revet sitronskal og finhakket vårløk
• Smak salsaen til med salt og pepper, og dryss eventuelt med hakket persille.
• Varm tortillaene og legg på salat, kylling, mais, bønner og salsa.
• Serveres straks, eventuelt supplert med creme fraiche.