Toskansk gryte med kylling og kikerter

Toskansk gryte med kylling og kikerter

Ingredienser

2 bokser Bonduelle kikerter (drenert vekt 530 g),
4 kyllingbryst,
olivenolje,
1 liten fennikel,
2 fedd hvitløk,
1 dl hvitvin eller vann,
2 dl kyllingbuljong,
4 rosmarin-stilker,
4 ss rosiner,
150 g fersk spinat,
Salt og pepper.

Metode

Så enkelt er det:

  1. Skyll kikerter i en sikt og avdrypp.
  2. Skjær kyllingen i mindre stykker og stek i en gryte.
  3. Skjær fennikel og hvitløk i mindre stykker, og stek med kyllingen.
  4. Tilsett vin, buljong, rosmarin og rosiner. La det småkoke i 8 minutter.
  5. Tilsett kikerter og spinat, og la kasserollen bli gjennomvarm.

Tilsett salt og pepper for smak.

Bon appetit!

Tilberedningstid: 20 min.