Wokstekt oksekjøtt med mais

Wokstekt oksekjøtt med mais

Ingredienser

125 g oksekjøtt, skåret i strimler
1 fedd hvitløk
1 løk, ca. 50 g
1 ss vegetabilsk olje
200 g brokkoli
50 g minimais
1 ss østerssaus
1 ss soya
1 boks Bonduelle Det Lille Twist mais
(drenert vekt 70 g)
10 blader thaibasilikum/vanlig basilikum
2 ts sesamfrø

Metode

For 1 person

  1. Finkutt hvitløk og løk.
  2. Skjær brokkoli i tynne skiver på langs.
  3. Varm opp oljen i en wok eller en stor stekepanne og brun
    kjøtt, løk og hvitløk i oljen i ca. 3-4 minutter.
  4. Tilsett brokkoli, minimais, østerssaus og soyasaus og la det
    surre i 3 minutter. Ha i mais og thaibasilikum.
  5. Anrett i en dyp tallerken og dryss med basilikumblader og sesamfrø.