1. >Oppskrifter
  2. >Blomkål og kikertesuppe

Blomkål og kikertesuppe

Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 løk

1 eple

Olje

1 blomkålshode

1 ss. Ras El Hanout (marokkansk krydderblanding)

1 boks kokosmelk

1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle gourmet mais (140 g)

5 dl vann

1 terning grønnsaksbuljong

Salt og pepper

Pynt: ferske spirer
Ingredienser til 4 personer
1 løk

1 eple

Olje

1 blomkålshode

1 ss. Ras El Hanout (marokkansk krydderblanding)

1 boks kokosmelk

1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle gourmet mais (140 g)

5 dl vann

1 terning grønnsaksbuljong

Salt og pepper

Pynt: ferske spirer
  1. Trinn 1
    Skjær løket og eplet i biter og skjær blomkålen i buketter. Stek i en gryte med olie.
  2. Trinn 2
    Ha i de øvrige ingrediensene og stek med lokket på til blomkålen blir myk, ca. 8 minutter.
  3. Trinn 3
    Blend suppen og juster eventuelt med mer vann.
  4. Trinn 4
    Smak til med salt og pepper.
  5. Trinn 5
    Server suppen med et dryss ferske spirer.
Tips:
Server gjerne suppen med litt limesaft.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende