Grillet brød med kremaktig geitost, basilikum, bønneblanding, blåbær og mais
Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 boks Bonduelle bønneblanding (250 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
4 store stykker brød/surdeig
1 fedd hvitløk
1 ss. olivenolje
1 ss. epleeddik
¼ bunt basilikum
120 g geitost/kremost
100 g blåbær
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
4 store stykker brød/surdeig
1 fedd hvitløk
1 ss. olivenolje
1 ss. epleeddik
¼ bunt basilikum
120 g geitost/kremost
100 g blåbær
Ingredienser til 4 personer
1 boks Bonduelle bønneblanding (250 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
4 store stykker brød/surdeig
1 fedd hvitløk
1 ss. olivenolje
1 ss. epleeddik
¼ bunt basilikum
120 g geitost/kremost
100 g blåbær
1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)
4 store stykker brød/surdeig
1 fedd hvitløk
1 ss. olivenolje
1 ss. epleeddik
¼ bunt basilikum
120 g geitost/kremost
100 g blåbær
- Trinn 1Grill brødet og smør det godt med hvitløk.
- Trinn 2Tilsett bønner og mais i en sikt, og skyll i kaldt vann. Bland bønneblandingen med mais, olje og eddik. Tilsett salt og pepper for smak.
- Trinn 3Kutt basilikummen fint.
- Trinn 4Smør brødet med geitost og legg dem i et fat eller på 4 tallerkener.
- Trinn 5Fordel bønneblandingen på brødet og dryss basilikum og blåbær.
Tips
Kan greit lages med fersk ost og jordbær.
Se også: