1. >Oppskrifter
  2. >Stekt fisk med ingæfer, linser, babyspinat og yoghurt

Stekt fisk med ingæfer, linser, babyspinat og yoghurt

Lett
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g torsk eller annen hvitfisk

2 ss fersk timian

2 gulrøtter

1 løk

40 g ingefær

2 ss olivenolje

1 boks Bonduelle linser (225 g drenert vekt)

Salt

Svart pepper

50 g babyspinat

2 dl yoghurt naturell
Ingredienser til 4 personer
400 g torsk eller annen hvitfisk

2 ss fersk timian

2 gulrøtter

1 løk

40 g ingefær

2 ss olivenolje

1 boks Bonduelle linser (225 g drenert vekt)

Salt

Svart pepper

50 g babyspinat

2 dl yoghurt naturell
  1. Trinn 1
    Skjær gulrøtter og løk i små terninger og riv ingefær fint.
  2. Trinn 2
    Brun gulrøtter, løk og ingefær i olivenolje i en liten gryte i 2 minutter.
  3. Trinn 3
    Tilsett linser og la det småkoke i ca. 5 minutter, tilsett salt og pepper for smak.
  4. Trinn 4
    Skjær fisken i 4 stykker, krydre godt med salt og pepper og legg i en varm panne i ca. 1 minutt på hver side.
  5. Trinn 5
    Anrett fisken sammen med babyspinat, ingefærlinser og yoghurt.
Tip:
Kan greit lages med hvite bønner eller hestebønner.