Stekt fisk med ingæfer, linser, babyspinat og yoghurt
Lett
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g torsk eller annen hvitfisk
2 ss fersk timian
2 gulrøtter
1 løk
40 g ingefær
2 ss olivenolje
1 boks Bonduelle linser (225 g drenert vekt)
Salt
Svart pepper
50 g babyspinat
2 dl yoghurt naturell
2 ss fersk timian
2 gulrøtter
1 løk
40 g ingefær
2 ss olivenolje
1 boks Bonduelle linser (225 g drenert vekt)
Salt
Svart pepper
50 g babyspinat
2 dl yoghurt naturell
Ingredienser til 4 personer
400 g torsk eller annen hvitfisk
2 ss fersk timian
2 gulrøtter
1 løk
40 g ingefær
2 ss olivenolje
1 boks Bonduelle linser (225 g drenert vekt)
Salt
Svart pepper
50 g babyspinat
2 dl yoghurt naturell
2 ss fersk timian
2 gulrøtter
1 løk
40 g ingefær
2 ss olivenolje
1 boks Bonduelle linser (225 g drenert vekt)
Salt
Svart pepper
50 g babyspinat
2 dl yoghurt naturell
- Trinn 1Skjær gulrøtter og løk i små terninger og riv ingefær fint.
- Trinn 2Brun gulrøtter, løk og ingefær i olivenolje i en liten gryte i 2 minutter.
- Trinn 3Tilsett linser og la det småkoke i ca. 5 minutter, tilsett salt og pepper for smak.
- Trinn 4Skjær fisken i 4 stykker, krydre godt med salt og pepper og legg i en varm panne i ca. 1 minutt på hver side.
- Trinn 5Anrett fisken sammen med babyspinat, ingefærlinser og yoghurt.
Tip:
Kan greit lages med hvite bønner eller hestebønner.
Se også: