1. >Oppskrifter
  2. >Svinekotelett og utstoppa paprika med stekte kikerter, røde kidneybønner, hvitløk og brødsmuler

Svinekotelett og utstoppa paprika med stekte kikerter, røde kidneybønner, hvitløk og brødsmuler

Lett
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
500 g svinekotelett

2 rosmarin-kvister

1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)

50 g løk

2 fedd hvitløk

1–2 ss olivenolje

¼ bunt oregano

2 røde paprikaer

40 g parmesanost

2 skiver brød, i grove terninger

Salt

Svart pepper

Sitron
Ingredienser til 4 personer
500 g svinekotelett

2 rosmarin-kvister

1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)

50 g løk

2 fedd hvitløk

1–2 ss olivenolje

¼ bunt oregano

2 røde paprikaer

40 g parmesanost

2 skiver brød, i grove terninger

Salt

Svart pepper

Sitron
  1. Trinn 1
    Kutt løken og hvitløken fint. Hakk oregano grovt.
  2. Trinn 2
    Stek løk, hvitløk og oregano i olje i en panne til lysebrunt.
  3. Trinn 3
    Tilsett kikerter og røde nyrebønner, brun godt og tilsett salt og pepper for smak.
  4. Trinn 4
    Halver paprikaene på langs, fjern kjernene og legg dem i en stekepanne med bakepapir.
  5. Trinn 5
    Fyll paprikaen med kikerter og røde nyrebønner, og dryss revet ost og brødterninger. Bak dem i forvarmet ovn på 200 grader i ca. 30 minutter, til de er gyldne og møre.
  6. Trinn 6
    Hakk rosmarin grovt, bland kjøttet inn i det, krydre med salt og pepper og stek det i en varm panne i olje i ca. 3 minutter på hver side.
  7. Trinn 7
    Anrett kjøttet med bakt paprika, og server med sitron.
Tips:
Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit spises som vegetarrett, kan også lages med karribønner og chilibønner.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende