Grillet svinekotelett med maispure, karse og tomatsalat

Grillet svinekotelett med maispure, karse og tomatsalat

Ingredienser

DU SKAL BRUKE:
4 svinekoteletter,
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140g),
1 dl fløte,
100 g cherrytomater,
olivenolje,

eddik,
karse,
oreganokvister,
tørkede chiliflak,
salt og pepper.

Metode

SÅ ENKELT ER DET:

  1. Kok mais, fløte ​​og chili i en gryte. Bland til du har en grov pure, og tilsett salt og pepper for smak.
  2. Bland halverte tomater i 1 ss. olivenolje og litt eddik, tilsett salt og pepper for smak.
  3. Bland kjøttet i olivenolje, grovhakket oregano, salt og pepper.
  4. Stek i 3 minutter på hver side i varm grillpanne.
  5. Anrett med maispure, tomatsalat og dryss karse.

BON APPETIT!
Tips: Du kan bruke svarte bønner eller kikerter isteden for mais